ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€

Είµαστε η πρώτη Ελληνική εταιρεία που τυποποιήσαµε το τσάι σε µορφή ράβδου!

Η Elixir Tea παρουσιάζει τα teasticks! Φύλλα τσαγιού εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, μέσα σε ράβδο που λειτουργεί σαν φίλτρο και αναδευτήρας. Η εύκολη στη χρήση ράβδος ταιριάζει στον σύγχρονο τρόπο ζωής και την ανανεωμένη σχέση μας με το χρόνο και το χώρο. Απολαύστε μία κούπα τσάι υψηλής ποιότητας σε υπέροχες γεύσεις, χωρίς σακουλάκια, κουταλάκια. Χωρίς ταλαιπωρία.

Για τα Elixir Teasticks, προμηθευόμαστε, την καλύτερη ποιότητα τσαγιού από τα ομιχλώδη βουνά της Nuwara Eliya στην Sri Lanka. Η καινοτομία της ράβδου έχει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Το υλικό SILVER FLEXYTM  της ράβδου Elixir, είναι κατάλληλο για εκχύλιση άνω των 100oC. Έχει ελεγχθεί για μη μετανάστευση υλικού από τη ράβδο στο βρασμένο νερό, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ EN 1186-3 και έχει περάσει test από τις υπηρεσίες ελέγχου υλικών του καλύτερου χημικού εργαστηρίου στην Ευρώπη  SMITHERS PIRA LABS στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επιπλέον στην Elixir Tea, ακολουθούμε τις προδιαγραφές του κλάδου παραγωγής τροφίμων σύμφωνα με την TÜV NORD GROUP και και έχουμε πιστοποιητικό TUV ISO 22000:2005 HACCP.

Ταυτόχρονα, η Elixir Tea είναι ένας προμηθευτής υψηλής ποιότητας χύμα τσαγιών που λανσάρονται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά. Είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας στο χώρο των café και της εστίασης, ζητήστε να ενημερωθείτε για την πλήρη γκάμα των 12 υπέροχων γεύσεων Elixir Loose Teas σε συσκευασίες των 100γρ και του ενός κιλού. 

Επιπλέον στην Elixir Tea θα βρείτε design αξεσουάρ σερβιρίσματος καθώς και συνοδευτικά για το τσάι σας όπως μέλι, μπισκότα για να έχετε την απόλυτη Elixir Τea εμπειρία!

Τσάι, το Ελιξίριο της Ζωής

Η αναζήτηση για το Ελιξίριο της Ζωής έχει υπάρξει η ύψιστη επιδίωξη για πολλούς. Στα μεσαιωνικά χρόνια, υπάρχουν αναφορές για αλχημιστές που έψαχναν τη φιλοσοφική λίθο σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν το ελιξίριο της αιώνιας ζωής. Σήμερα οι ειδικοί στο χώρο της υγείας φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι η μακροζωία μπορεί να επιτευχθεί με την κατανάλωση τσαγιού. Τα αγνά, φυσικά φύλλα τσαγιού που αφήνουν το άρωμά τους στο νερό μέσα από τη πρωτοποριακή ράβδο του Elixir Tea είναι ένας σύγχρονος τρόπος ενίσχυσης του οργανισμού με αντιοξειδωτικές αξίες αλλά και αναγέννησης μυαλού και σώματος.

Τα κύρια συστατικά του τσαγιού που έχουν θετικές επιπτώσεις για την υγεία είναι οι πολυφαινόλες, ιδιαίτερα οι κατεχίνες και επικατεχίνες. Εργαστηριακές έρευνες έχουν δείξει ότι αυτά τα μόρια διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Μελέτες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ σε μεγάλες ομάδες πληθυσμού οδήγησαν στο συμπέρασμα με το πέρασμα του χρόνου ότι οι άνθρωποι που πίνουν τσάι διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη και πιθανώς καρδιαγγειακών νοσημάτων.